2005

Opening Albert Heijn Utrecht

Met de opening van de Albert Heijn aan de Amsterdamsestraatweg kwam voor Arjan Konincks een droom uit. Na 17 jaar dienstverband bij Albert Heijn startte hij samen met zijn vrouw Jolanda Konincks deze nieuwe Albert Heijn stadssupermarkt.

2008

Overname Albert Heijn Koudekerk

De dorpswinkel in Koudekerk a/d Rijn kent een rijke geschiedenis die start in 1895. Van een zelfbedieningswinkel, via een 4 = 6 werd de winkel in 1984 een Albert Heijn. Twintig jaar lang stonden Piet en Diny Smit aan het roer totdat Arjan en Jolanda Konincks het stokje overnamen.

2015

Realisatie project Beethove

Sinds het najaar van 2009 is er intensief gewerkt aan de herontwikkeling van de locatie Wim Sonneveldschool en winkelplint Händelstraat. Arjan Konincks en Bébouw Midreth zijn de initiatiefnemers. Ze hebben in een nauwe samenwerking de Nota van Uitgangspunten van de gemeente uitgewerkt tot een concreet plan met herenhuizen, stadswoningen, appartementen en de revitalisering en uitbreiding van de bestaande winkelplint voor onder andere Albert Heijn.

2016

Opening Anytime fitness

Jolanda Konincks zag een nieuwe kans in Utrecht en startte een Anytime Fitness sportclub in de wijk Oog in Al. Een franchiseformule waar ‘gemak en gezondheid’ voorop staat: dichtbij de klant, aantrekkelijk geprijsd, een vriendelijke en ondersteunende atmosfeer waar iedereen zich thuis voelt en 24 uur per dag toegankelijk.

2020 

Opening Anytime Fitness

Arjan en Jolanda Konincks openen hun tweede Anytime Fitness club in het winkelcentrum Leidsche Rijn Centrum in Utrecht