2022

Opening Commit

Arjan en Jolanda Konincks gaan met hun sportclubs over naar hun nieuwe concept: COMMIT. Met deze formule richten zij zich meer op de algemene gezondheid waarbij persoonlijke begeleiding en coaching een belangrijke rol speelt. Je leest er alles over op www.commit-i-do.com

Commit-i-do

2021

Opening Left

Onder het mom: ‘verbeter de wereld begin bij jezelf en om de hoek’ openden team Konincks op 1 juli 2021 restaurant LEFT. Restaurant LEFT is gevestigd op de 1e verdieping van onze Albert Heijn winkel in Utrecht. LEFT is een self-service restaurant concept waarbij wij onze gasten goed, duurzaam en gezond laten eten & drinken door onverkochte groentes, fruit en brood om te toveren tot soepen, salades, sappen en sandwiches. Bij LEFT willen we gasten inspireren dat kwaliteit niet gekoppeld is aan perfectie en perfectie niet gekoppeld is aan impact. Je hebt immers niet de perfect uitziende paprika nodig voor de lekkerste soep. En we hebben niet 1 persoon nodig die voedselverspilling perfect tegengaat, maar we hebben miljoenen mensen nodig die een stap in de goede richting zetten.
Wij zetten voor jou in ieder geval een (h) eerlijk gerecht op de keukenbar.

2021

In Maart 2021 hebben Arjan en Jolanda Konincks de deuren geopend van de franchiseformule Jouw Marktkraam in Koudekerk aan den Rijn. Jouw Marktkraam is een mooie aanvulling op de Albert Heijn in Koudekerk en zorgt ervoor dat de omliggende bewoners niet ver hoeven te reizen voor originele cadeaus en dat zij ook hun eigen handel lokaal aan de man kunnen brengen. Jouw Marktkraam is voorzien van diverse marktkramen die verhuurd worden aan (lokale) ondernemers en daarnaast is er ook eigen voorraad zodat we op iedere behoefte in kunnen spelen.

2020 

Opening Anytime Fitness

Arjan en Jolanda Konincks openen hun tweede Anytime Fitness club in het winkelcentrum Leidsche Rijn Centrum in Utrecht

2016

Opening Anytime fitness

Jolanda Konincks zag een nieuwe kans in Utrecht en startte een Anytime Fitness sportclub in de wijk Oog in Al. Een franchiseformule waar ‘gemak en gezondheid’ voorop staat: dichtbij de klant, aantrekkelijk geprijsd, een vriendelijke en ondersteunende atmosfeer waar iedereen zich thuis voelt en 24 uur per dag toegankelijk.

2015

Realisatie project Beethove

Sinds het najaar van 2009 is er intensief gewerkt aan de herontwikkeling van de locatie Wim Sonneveldschool en winkelplint Händelstraat. Arjan Konincks en Bébouw Midreth zijn de initiatiefnemers. Ze hebben in een nauwe samenwerking de Nota van Uitgangspunten van de gemeente uitgewerkt tot een concreet plan met herenhuizen, stadswoningen, appartementen en de revitalisering en uitbreiding van de bestaande winkelplint voor onder andere Albert Heijn.

2008

Overname Albert Heijn Koudekerk

De dorpswinkel in Koudekerk a/d Rijn kent een rijke geschiedenis die start in 1895. Van een zelfbedieningswinkel, via een 4 = 6 werd de winkel in 1984 een Albert Heijn. Twintig jaar lang stonden Piet en Diny Smit aan het roer totdat Arjan en Jolanda Konincks het stokje overnamen.

2005

Opening Albert Heijn Utrecht

Met de opening van de Albert Heijn aan de Amsterdamsestraatweg kwam voor Arjan Konincks een droom uit. Na 17 jaar dienstverband bij Albert Heijn startte hij samen met zijn vrouw Jolanda Konincks deze nieuwe Albert Heijn stadssupermarkt.