Sponsoring 

Albert Heijn Konincks sponsort graag dichtbij huis. Woon je in Koudekerk aan den Rijn en kan je vereniging een steuntje in de rug gebruiken? Wij doen graag een bijdrage, voor jong en oud. Albert Heijn Konincks in Koudekerk aan den Rijn heeft een eigen sponsorbeleid in het kader van ons motto: ‘Verbeter de wereld, begin bij jezelf én om de hoek’. We sponsoren niet in de vorm van een advertentie, maar bedenken graag samen met jou een leuke actie waardoor een win-win situatie ontstaat. Met onze sponsoracties leveren wij een bijdrage aan de samenleving in Koudekerk.

DOE EEN SPONSORAANVRAAG
Stuur een e-mail aan theodora.dimitropoulos@ah.nl waarin je vertelt hoe jouw win-win sponsoractie eruit zou zien. We zijn benieuwd naar jouw voorstel!

EMBALLAGE
Goede doelen steunen met jouw statiegeld? Het kán bij Albert Heijn Konincks! Iedere maand sparen we voor een ander goed doel. Klanten leveren vrijblijvend hun emballagebon in bij de brievenbus naast de emballageautomaat en wij maken het bedrag over. Wil je een vereniging, stichting of club opgeven voor deze actie? Spreek dan Edwin Plasmeijer even aan, of stuur een mail naar: edwin.plasmeijer@ah.nl  Hij helpt je graag verder.

terug